Sabtu, 30 Agustus 2014

ο του σχεδιασμού ή εικόνων

Τιμώντας τα άτομα για τα επιτεύγματά τους, μπορούν να πουν πολλά για το άτομο, αλλά μπορεί επίσης να αποδείξει την ειλικρινή εκτίμηση του ενός ανάθεσης και αναγνωρίζοντας την επιτυχία των δικαιούχων ». Ο καθένας απολαμβάνει τη λήψη βραβεία και να αναγνωρίζονται για τις προσπάθειές τους. Πολλές φορές τρόπαια και πλάκες μας είναι περήφανα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στο σπίτι ή το γραφείο. Αυτό μπορεί να είναι ένας τοίχος, τροπαιοθήκη ή πεζούλι τζάκι που σε ορισμένα περιβάλλοντα μπορούν να αντιπροσωπεύουν ένα μικρό ιερό.

Κοιτάζοντας πίσω σε βραβεία που έχουν τραβήξει την προσοχή μου, ήταν πάντα το λογότυπο ή γραφική εικόνα που τράβηξε την πρώτη μάτια μου. Μετά την εξέταση του σχεδίου (ή τη δομή της ίδιας της ανάθεσης), εγώ στη συνέχεια να επικεντρωθούν τα μάτια μου προς την εγχάρακτη επιγραφή στην πλάκα.

Υπάρχουν πολλοί τύποι των βραβείων από την εκτίμηση, την αναγνώριση, τη συνταξιοδότηση, τα αθλητικά και άλλα. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ντύσει την παρουσίασή σας και να το κάνουν να ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, γίνεται με την απλή εφαρμογή γραφικών για το στοιχείο που παρουσιάζετε. Με την προσθήκη ή την εφαρμογή μιας δροσερό σχεδιασμό, θα δώσει περισσότερη προσωπικότητα για την ανάθεση και να το καταστήσει πιο ελκυστικό για τον αποδέκτη και τα άτομα που το βλέπουν.

Προσθέτοντας clip art ή λογότυπα στην παρουσίασή σας μπορεί να γίνει σε ένα μικρό βάρος και μερικές φορές ακόμα και δωρεάν, ενώ προσθέτει αξία στο βραβείο. Συνήθως, ο οργανισμός ή εταιρεία που κάνει την παρουσίαση έχει το λογότυπό τους διαθέσιμα σε έντυπη μορφή ή σε ψηφιακή μορφή που μπορεί να αναπαραχθεί εύκολα. Απλά να ζητήσουν να λάβουν διακριτικά τους με τη μορφή υπολογιστή που χρειάζεστε. Τώρα ημέρες, όλο και περισσότερο εταιρείας έχουν το λογότυπό τους είναι ήδη διαθέσιμα στο CD που θα λειτουργούν μέσα στο περιβάλλον του λογισμικού γραφικών σας. Πολλές φορές αυτό είναι εύκολα να κατεβάσει από την ιστοσελίδα ενώσεις ή μπορεί να αποσταλεί απευθείας στη διεύθυνση σας.

Αν για κάποιο λόγο ένα λογότυπο ή σχέδιο που επιθυμείτε να αναπαραγάγετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, μπορείτε πάντα να το έχουν δημιουργηθεί ή έχουν ένα «ψηφιοποιημένο» για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Με την ψηφιοποίηση λογότυπο κάποιου σας ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ορισμένα προγράμματα λογισμικού του υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα δίνει τρόπο σε πολλές άλλες εφαρμογές, όπως καλά.

Για παράδειγμα: Αν ήταν ανάγκη να αναπαράγει ένα λογότυπο για χρήση με μια διαδικασία χαρακτική με λέιζερ, μπορεί να χρειαστεί να ψηφιοποιηθεί και να παρέχονται σε σας σε μια μορφή .EPS. Αυτή η ιδιαίτερη μορφή είναι ένα από τα πιο καθολική αρχεία του τύπου, που πολλά από τα κορυφαία προγράμματα λογισμικού σας, μπορείτε να εισαγάγετε σε οθόνη διάταξή τους. Επιπροσθέτως, αυτός ο τύπος του μορφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους τύπους εφαρμογών πάρα πολύ. Το κλειδί για τη δημιουργία κάθε εικόνας είναι να κατανοήσει καλύτερα την εφαρμογή (ή διεργασία) στο οποίο το σχέδιο πρόκειται να αναπαραχθεί. Αν δεν είστε σίγουροι, είναι πάντα καλύτερο να επικοινωνήσετε με μια επαγγελματική εταιρεία ψηφιοποίησης για να σας βοηθήσει με την παραγωγή ή την αναπαραγωγή του λογότυπου.

Μπορείτε να βρείτε πολλές πηγές για το World Wide Web που μπορεί να σας βοηθήσει από την αρχή μέχρι το τέλος, με το λογότυπο του σχεδιασμού ή εικόνων clip art όλοι έτοιμοι να χαράξουμε ή να εκτυπώσετε για τους περισσότερους οποιαδήποτε εφαρμογή. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να εντοπίσετε κάποια από τους πωλητές είναι πληκτρολογώντας σε μια "λέξη-κλειδί" σε οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας μηχανές αναζήτησης μπάρα αναζήτησης.

Παράδειγμα: goto MSN.com και το κλειδί στη φράση «εγχάραξη με λέιζερ", "το λογότυπο της εταιρείας» ή να βελτιώσετε τις λέξεις-κλειδιά σας σε ένα πιο συγκεκριμένο κλάδο, όπως "γάμος clip art" ή "θρησκευτικές εικόνες clip art".

Με τη χρήση των μηχανών αναζήτησης για "αναζήτηση" για ένα συγκεκριμένο τύπο του λογότυπου ή επιθυμητή εφαρμογή για τη δημιουργία βραβεία σας, αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσετε πολλές επιλογές πολύ πιο γρήγορα και να συγκρίνουν τις υπηρεσίες ή / και τα προϊόντα τους on line.

Μόλις αρχίσει να εγκατασταθούν μέσα σε μια εταιρεία για να σας βοηθήσει με τη δημιουργία βραβείο σας ή το λογότυπο της διαδικασίας ψηφιοποίησης, τους ποιο άλλο είδος βιομηχανικών εφαρμογών που υπηρεσία ρωτήσω. Ένας από τους λόγους που θέλετε να αποκτήσει αυτές τις πληροφορίες είναι για μελλοντικές χρήσεις των ψηφιοποιημένων εικόνων σας. Μπορεί να χρειαστεί μόνο για να έχουν το λογότ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar