Sabtu, 30 Agustus 2014

συγκλονιστικές περιοχές

Ενώ μερικές έρευνες δείχνουν ότι 9 στους 10 καταναλωτές δεν γνωρίζουν τι το πιστωτικό αποτέλεσμά τους είναι, θα ήθελα να μοιραστώ σύντομα μαζί σας πώς το πιστωτικό αποτέλεσμά σας θα μπορούσε να σας κοστίζει μια περιουσία (με περισσότερους τρόπους από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε). Όλοι γνωρίζουμε ένα χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα θα κάνει τα πάντα στον κόσμο της χρηματοδότησης πιο ακριβά, λόγω των υψηλότερων ποσοστών συμφερόντων από τους δανειστές λόγω του ότι θεωρείται ένα μεγαλύτερο πιστωτικό κίνδυνο (δηλαδή υψηλότερα επιτόκια για τα αυτοκίνητα, τα σπίτια και τις πιστωτικές κάρτες). Ενώ αυτό μπορεί να θεωρηθεί κοινή γνώση από κάποιους, αυτό είναι πραγματικά καταστροφικές επιπτώσεις γίνονται αντιληπτές από τους λίγους. Για παράδειγμα, Εάν αγοράσετε ένα σπίτι 200,000 δολαρίων σε 30 σταθερή έτος υποθήκη με επιτόκιο 8% αντί του 6% (λόγω της το πιστωτικό αποτέλεσμά σας)? ότι το 2% δεν πρόκειται να καταλήξει σας συνολικά $ 96, 934,11 όλη τη διάρκεια του δανείου. Τώρα, σκεφτείτε πόσα επιπλέον χρόνια θα πρέπει να εργαστεί για να πληρώσει μακριά $ 96,934.11, λόγω των επιπλέον 2% σε τόκους;
Το τμήμα λίγοι άνθρωποι μιλούν για είναι όλοι οι άλλοι τομείς της ζωής όπου χαμηλό σκορ θα αυξήσει το κόστος ζωής σε ετήσια βάση. Για παράδειγμα. Εκτός από την πληρώνουν περισσότερο για ένα αυτοκίνητο, το σπίτι και τις πιστωτικές κάρτες, ένα χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα θα μπορούσε πιθανότατα να σας πληρώνουν περισσότερα για τα ακόλουθα, καθώς και:
1) AUTO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Όπως πολλοί ως 92% από τις 100 μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων προσωπική χρήση πιστωτικών πληροφοριών για την αναδοχή νέων επιχειρήσεων, σύμφωνα με μια μελέτη του 2001 από Conning & Co, ασφαλιστική, την έρευνα και τη διαχείριση ενεργητικού-επιχείρησης.
2) την ασφάλεια ιδιοκτητών σπιτιού. Έχει σκεφτεί πολλές ασφαλιστικές εταιρείες βλέπουν μια συσχέτιση μεταξύ των χαμηλών πιστωτικά αποτελέσματα και αύξηση της ασφαλιστικής περιουσίας αξιώσεις. Ως εκ τούτου, ένα χαμηλό σκορ θα οδηγήσει σε υψηλότερα ποσοστά.
3) ασφάλειες ζωής και υγείας. Οι πελάτες που δεν είναι σε θέση να πληρώνουν μηνιαία ασφάλιστρα τους, έτσι περνούν κατά μήκος αυτού του αυξημένου κόστους για την ασφαλιστική εταιρεία της οποίας κολλήσει με το νομοσχέδιο (με αποτέλεσμα την απώλεια για την εταιρεία). Από τους πελάτες που πληρώνουν χωρίς να ακυρώνονται οι πιο κερδοφόρες κρίνεται από πολλούς ότι ένα χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα τώρα επηρεάζει ακόμη και ένα μηνιαίο ζωή ή / και την ασφάλιση υγείας premium αρνητικά. Μια από τις πιο συγκλονιστικές περιοχές όπου ένα χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα θα σας κοστίσει σας είναι στον τομέα της απασχόλησης. Υπολογίζεται ως το 42% των εργοδοτών κάνουμε τώρα πιστωτικούς ελέγχους σχετικά με τους αιτούντες πριν από την πρόσληψη τους (σύμφωνα με έρευνα του 1998 από την Εταιρεία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού). Ενώ πολλοί εργοδότες ισχυρίζονται ότι μόνο δεν είναι να ελέγχουν τις πληροφορίες για την εφαρμογή σας (όπως το πού ζείτε και όπου έχετε εργαστεί κλπ) μπορούμε να υποθέσουμε ότι και οι δύο παίρνουν το θάρρος να έχουν μια ματιά στο πώς θα χειριστεί τις οικονομικές σας υποθέσεις, καθώς και . Σύμφωνα με την έρευνα Interest Group Public (PIRG) όσο το 79% όλων των πιστωτικές εκθέσεις περιέχουν σφάλματα, 25% των οποίων είναι αρκετά σοβαρή ώστε να προκαλέσει την άρνηση της πίστωσης (σύμφωνα με μια έκθεση του 2004). Και αυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό υπό το πρίσμα της αυξανόμενης αντίκτυπο μια κακή πιστωτική έκθεση μπορεί να έχει, λέει ο Ed Mierzwinski, διευθυντής του προγράμματος για τους καταναλωτές PIRG του. «Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι τα πιστωτικά γραφεία διεκδικούν επιδόσεις τους είναι αρκετά ακριβείς για να πάρουν τη ζωή των ανθρώπων και βίδα με τους σαν αυτό".
Στο επόμενο τμήμα θα πρέπει να μιλάμε για κάτι πολύ, πολύ συναρπαστικό. Αυτό λέγεται ...
"Τεχνικές Insider να Αυξήστε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας ... FAST!"
Τα λέμε σε μερικές μέρες ...

Tidak ada komentar:

Posting Komentar